Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Producera El med hjälp av sinnet.

 

 

*Förälskad i Gregg Bräden en elektromagnetiskt resultat.

han skakade mig och en hel planet med

Sina teorier som är själv bejakande healing hela vägen lång

idéer  känslor, förnimmelser och tro kontrollerar allt som händer inom oss i livet i allmänhet. Kineserna, har utvecklat en teknik för att på en konstgjord väg återskapa detta område electromganetic resultatet läker 3 x 2,5 cm tumör som lagar bara på tre minuter.

Gregg Braden är mannen som skakade planeten genom sina otroliga teorier om att bota cancer. Amerikansk författare säger DNA påverkas av den kollektiva kraften i tankar, förslag och bön, och därmed kan vi bota någon sjukdom, även cancer.

HERR Braden säger att känslor och våra tankar skapar ett elektromagnetiskt fält, en aura som sträcker sig över ett avstånd av en meter från kroppen.

 Nikole Tesla sade vid ett tillfälle att en dag människor kommer att producera:

El med hjälp av sinnet.  Det innebär att våra tankar har en energi exceptionellt starkt!

 Men även kollektiva tankar kan skapa ett elektromagnetiskt fält mycket kraftfull och kan påverka miljön.

Dock båda negativa tänkande och positiva (ventilera) är bra till använda och utövas i en välmående blomstring samhälle, men det är få individer som utövar parallella tankar med alla dessa vindbyar ovan.

Då eftersom flera sorteter samhälet utveckls paralleltt i en stat fins ingen chans bara till en lite klick grupp individer nå en tillfrestelande hälsotillstånd.

Trevlig sommar.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2017-05-29 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP