Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resignation i lugn

Jag kunde aldrig gjort det på ett annat sätt
Jag kunde inte gjort mer
Jag gav allt jag var
allt jag hade
...för att bli till.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-30 14:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man ger.. är viktigiast!
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP