Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LYCKLIGA NI

lyckliga ni

som fungerar normalt

här är det nära på

katastrofalt

fysiskt i viss mån

men även mentalt

verbaliserar det hela oralt

det blir påfrestande

för min fru

när jag går på som

om jag vore sju

gnäller och tjatar

och klagar i ett

ororn jag bär på

känns inte så lätt

oroa sig är

dock inte rätt sätt

att attackera

mitt stora problem

det lämnar ej mitt

komplexa system

förrän ett vsist datum

inträffat här

då och först då

får jag bukt med det där

 

 

LARZ GUSTAFSSON  30/5 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2017-05-30 14:45



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Ödmjukt konstaterar du här, med öm respekt till din fru, att hon tillsammans med dig bär din börda. Fint.
ML

2017-05-30

    ej medlem längre
ibland kan det bli så för alla
Fint rimmat :)
2017-05-30

    ej medlem längre
Ja det är mänskligt och känns igen!
2017-05-30

    Taly
låter mycket mänskligt vilket är befriande för oss andra vanliga dödliga. behöver läsas, sådant, ibland! :-)
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP