Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotfrukt

Sömnlös men inte tröstlös
Tvåsam men ensam
Energifull men orkeslös
Rörbar men fastfrusen
Förstående men frågande
Pratsam men tyst
Öppen men stängd




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-30 10:39



Bookmark and Share


  Undine
Känner igen mig!
2017-07-03

  limerick
Contradictive I presume?
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP