Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FARVÄL TILL SKÖNA MAJ

farväl till sköna  maj

det blev en kort visit i år

och det fanns dagar då hon hade nysnö i sitt hår

jag slutar drömma

drömmarna slår ändå aldrig in

nu kommer juni månad

brinn, mitt junihjärta, brinn!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  31/5 2017

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 476 gånger
Publicerad 2017-05-31 18:13



Bookmark and Share


    Taly
du skriver bra m fåfänglighet och beständighet. - tack!
2017-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Foto: P-O Flodström (eller Lotta Forssblad)
2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP