Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En i massan.


Undrar ibland om man har vänner...



Det är vår.
Ingen märker mig
där jag går.
Inte ens jobbarkompisar säger hej.

Undrar ibland
hur de fann varann.
Kvinna och man.

Möter många
Ingen man känner
Undrar ibland
om man har några vänner.

Blir trött.
Tusende jag mött.
Vad tänker jag på?
De har det också så.




Fri vers av Richard
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-05-24 12:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag märker dej i alla fall Rickhard
I mej har du en vän!
2006-05-24

  Cris
Hej!

Ush.. trist när man går och
inte märks alls...kan tyckas

allra tråkigast är när
arbetskamrater inte
hälsar..då känns man
som luft
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Richard