Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skön dag.


Julitid.


Insektskvirr och glada rop.
En röst, en dörr,
ett plan som brummar.
En bil som susar.

Kråka kraxar,
gräshoppsgnissel.
Lågt ibland,
ibland en hel orkester.

Löv som darrar.
Någon vind ändå.
Under himmel blå,
som solen skiner på.

Andas stilla, andas frid.
- Nej, tröjan är inte för tjock!
Julitid.
Skönt att leva då.




Fri vers av Richard
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-07-16 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Richard