Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan i drömmen

jag hittar henne
i skuggorna
dansandes
i mina drömmar
flickan
ena sekunden är hon där
för att i nästa försvinna bort
jag jagar efter henne
igenom mina minnen
hon är
nästan helt försvunnen
när jag vaknar
och igår
så såg jag henne
det tror jag i alla fall
hon var utanför
på riktigt
dansandes
i regnet
skrattandes
men när jag tittade efter igen
så var hon borta

© Maj 2017

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-04 16:19



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Spännande, snyggt
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP