Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidigare publicerad under titeln " Minnen."


Var rädd om orden.

När alla vackra ord har tagit slut

vid avsked utav vänner.

Då har vi bara minnet kvar

av vad vi sagt och känner.

 

När alla vackra ord har tagit slut.

Då släpper många på "tabuet"

och säger vad som inte sagts.

Betänk att minnen tillhör nuet.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-06-04 17:06



Bookmark and Share


    GuWa
Du har fångat något viktigt att tänka på!
2017-09-18

    sajo
En mycket tänkvärd text. Den här läser jag om och om igen den stämmer klockrent. Jag applåderar och bokmärker.
2017-09-10

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2017-08-14

  Magica VIP
Ja minnena formar den vi är och vad vi utifrån det själva tar för väg.
2017-07-28

  Unikum VIP
Oj vad välfunnet.
Jag älskar när en text är kort, men ändå säger så mycket, då har man verkligen hittat rätt.

Stor applåd från mig.
2017-06-15

  Anya VIP
Intressant med att minnet tillhör nuet. Verkligen bra formulering och så sann. Tack för den påminnelsen.
2017-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på!
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP