Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eli, Eli vad har Du gjort?!

Kanske skapade Gud oss män för muskelmassan, för våra kasttekniker med sten och slunga, och lite senare även för långa brännbollsslag.
Skapelsen ju långt innan alla dagens vapentechne.
Hen tänkte väl inte så långt.
Nu smäller det över åt bara helvete.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-05 14:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa! Bra betänkande
Fråga!
När allt går åt helskotta
För människan som ej
Vill ta ansvar för sina
egna handlingar
Då passar det att skylla
På "Gud"
:)
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP