Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är tungt fråga i LONDON som ett koldioxidavtryck, om man hinner med nyval och någorlunda landet ha en känsla om hållbarhet och suveränitet eller tacka och ger skydd till sin nyckel män? Hjälp bör erbjuds...


Rumänska hjälte i London, desperat vädjan:

 http://stirileprotv.ro/stiri/international/un-roman-a-filmat-atacul-din-londra-i-am-dat-cu-basketu-n-cap.html

 

 

Rumänska hjälte i London, desperat vädjan:

"Fråga om skydd!

Rumänska som gav bröstet med terrorister i attacken från London, göra nya avslöjanden i en exklusiv intervju för Antena 3.

Florin Morariu visat sig upprörda över hur han ignorerades av myndigheterna efter hans historia blev känd över hela världen, och antyder att de kan fruktar för sitt liv.

Jag fick panik.

Jag visste inte vad jag ska göra.

Jag tyckte synd om man tittar på mig och jag kunde inte göra någonting.

Jag försökte att göra gott, om jag kunde hjälpa någon.

Kräver inte materiellt bistånd.

Men kräver skydd. (...)

Möjligen i morgon, en av dem komma och skjuta mig.

Arresteringarna gjordes här där jag står.

Jag pratade med alla, men på mig inte ringer någon.

Men mig ringde aldrig någon, ett ramverk militärpolis, för att fråga om är OK", säger Florin Morariu, i en intervju med Mariei Coman, Antena 3.

Florin Morariu beskrivs som en hjälte i den internationella pressen, efter att ha kastat en stor låda med bröd i huvudet på en av angriparna i London och skyddad i bageri där han arbetade 20 personer.

Han är livrädd för vad som hände på gatorna .




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2017-06-05 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP