Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår Sfär

Min fingrar has fastnat mellan dina, och sfären mellan våra handflator är sista magin i vår bubbla. Jag betraktar din hud som liknar ett himlavalv och undrar om jag någonsin kommer ligga under ditt mörker och känna mig liten igen.

Men dina kyssar smakar som rök och mörk rom och dina händer känns främmande mot min hud. Det finns inget kvar att säga men jag hör dig mumla ursäkter när du tar på dig dina jeans och innan jag tagit på mig en tröja sitter du i en taxi på väg hem till din fru.

Kom med mig, tills vi inte längre ser land utan bara havets nyanser av blått. Sov med mig, tills min själ inte längre arbetar på tomgång utan har bränsle att tända världens alla stjärnor.





Fri vers av pappersplan
Läst 190 gånger
Publicerad 2017-06-07 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappersplan