Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon finns inte än

Jag behöver hjälp
Jag dör hellre än ber om det
Jag dör hellre än ber om det
När ingen någonsin lyssnat på mig förut
Jag dör hellre än ber om det
När jag säger att jag mår dåligt
och du svarar "ryck upp dig"
Jag dör hellre än ber om det
När jag säger att jag orkar ingenting
Och du säger att du också är trött
Jag dör hellre än ber om det
När jag säger att jag är trött
Jag är trött
Jag är trött
Jag orkar inte röra en muskel mer
Det gör ont när jag andas
Jag längtar efter känslan att vara död
Känslan att vara ingenting

Livet rasar som en eld i storm
Jag förtär och brinner upp
Du säger att det är PMS
Det är inte PMS
Det är mitt hopplösa
Värdelösa
liv

Det är som ett nattsvart hav
Kallt, tyst och mörkt
Jag drunknar där i
Jag har ingen röst
Inga ord som faller fritt

Ångest

Du når inte fram
Vi är i olika dimensioner
Du är här
Så självklar
Jag räknar stegen från rälsen och hem
Varje dag är en dag närmare
Det stora fallet
Varje sekund är en sekund värd
att inte spendera med mig

Jag behöver hjälp
Jag dör hellre än ber om det

En fot framför den andra
Jag föll inte ihop idag heller






Fri vers (Fri form) av Estelle VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-08 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP