Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRNYAD APTIT

hugger in på livet med

förnyad aptit

andra sidan rädslorna -

jag längtade hit!

allt jag kan ta del av

utan skuggornas hot

allt det intressanta

på vårt märkliga klot

 

 

pilgrimshungern mättas

av Guds märgstarka Ord

det blir himmel här

om predikanten är smord

lättnaden drog in

när orosmolnen drog bort

evighetens perspektiv

gör prövningen kort

 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/6 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 450 gånger
Publicerad 2017-06-09 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Andra sidan rädslorna...där lever man mera fri...
Evighetens perspektiv - med blicken ovanför jordens mörker. Fyren med obegränsad utsikt över havet är en bra bild!
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP