Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förändring, avsaknad, tomhet, handikappad, förlorad, lämnad


Existens

Musiken har tystnat och ingen vill dansa med mig mer.
Jag har förlorat rytmen och tonerna i min röst vill inte höras.
Det fanns en tid då jag svängde till takten av dånande trummor och vibrerande strängar. En tid då jag kunde känna någon känsla av liv pulsera genom mina ådror.
Men nu står jag här själv i en tom sal, musiken har tystnat och ingen vill dansa med mig mer.




Fri vers av Ava leptin
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-09 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ava leptin

Senast publicerade
Existens
Vinterglas
* Se alla