Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feberdröm.

en röd ballong

-

så mycket rött
på mina händer
vi målar väggarna
med blod

från de döda

...

där brukade finnas
en pojke 
som ropade varg

och en man
som berättade om
gårdagens nyeheter

alla är döda nu
även mannen
med månskorna

och flickan
med den rödprickiga kjolen

...

jag förlorade mig själv
i tankar igen

 

jag planerar min framtid
i en värld som är borta
rätt meningslöst
om du frågar mig

kanske en annan gång

 

kanske när jag är färdig
med målningen
en röd mur av död

i denna värld av kaos

 

kanske då
kanske aldrig

-

jag förlorade mig själv
i dina kyssar
i din varma famn
eller vänta, det var förut

innan alla dog,  just det

 

men bättre ändå
att gå vilse

bland minnen
än att se blodet torka
smälta samman
med smutsen

på mina händer

...

långsamt, långsamt
under en döende sol

 

© Maj 2017

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-10 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP