Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så förlorad i dig...

 

 

Jag är så förlorad i dig

Vem var jag innan

Hade livet någon mening

För nu kan jag inte tänka mig  att leva en dag utan dig

 

Jag är så förlorad i dig

Hur gick det till

Hur kan någon kännas så viktig

Som var totalt oviktig

Innan du kom in i mitt liv

Var jag inget innan

 

 Jag är så förlorad i dig

Har jag förlorat mig själv då

Hur ska jag nu klara mig

Om du inte finns vid min sida mer

 

För det är det vi står framför oss nu

 

Jag är så förlorad i dig

Du ligger här intill mig

Jag så inlindad varmt i din famn

Det är du som tröstar mig

Hur fel är det

Men jag är så rädd

Att inte kunna fortsätta andas utan dig

När du snart inte finns vid min sida mer

 

Jag är så förlorad i dig

Jag menar

Jag var

För nu

Jag har förlorat dig

 

Nu står jag här i kyrkan

Med tårarna

Tomheten

Saknaden

Förlorat fotfästet

Sången TRO ekar så vackert

Sången du själv önskat

Den är till mig från dig

 

Dina ord ekar i mitt huvud

Jag var så förlorad i dig

Fortsätt lev

Lev för mig

Men du måste nu leva vidare utan mig

 

Jag var så förlorad i dig

Men vet du

Jag har inte förlorat dig

Något hände innan

Du sådde ett sista frö

Hon kom till mig från dig

I dag 05.10...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-10 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman