Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord...


Nytänkande V

ja
jag står över din säng om natten
betraktar dina ögonlock
som kapslar in de hemligheter som finns där in under
jag brukar stå där
och känna smaken av läppstiftet som letat sig till din hals
jag brukar hålla dina ögonbryn i trim
se till så att du inte snarkar

jag brukar stå där om natten med två kilo nubb i en hink som jag balanserar på en ståltråd över ditt förvrängda ansikte
och en hammare i vänsterhanden

jag brukar skrika åt dig
och jag ska skrika många gånger än
ska punktera din trumhinnor
när min falsettröst slår sig igenom ljudvallen
fastän du fortfarande sover

läser av ditt liv om natten
då dagens händelser avspeglas i dina andetag
då kan jag känna din puls
och veta precis
vem som sårats idag

hjälper dig att ömsa skinn
polerar dina masker




Fri vers av BaraOrd
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-05-24 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd