Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhetens underbara förbannelse


Kluven känsla

Jag älskar min ensamhet
En förbannelse




Fri vers av Jag_kan_inte_skriva_poesi
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-17 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag_kan_inte_skriva_poesi