Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar,minnen, Fosievägen 29A...




12:e våningen

har tiden stannat
i förundran finns en tanke
en tanke utan ålder
en oskyldig vän
som får mig
att skratta
solen skiner in
mot ett glänsande svart piano
växlar mellan
lyckan i det förflutna
nuets olycka splittrade den röda tråden
så… blev du blå
blå kärlekssorg
hon lämnade saknaden
en av oss outtryckt
i en vacker sommardröm vaknade jag
ett pärlband i lådan bredvid min
ett liv på 12:e våningen
där stannade tiden
saknar friden
värmen log




Fri vers av PolyMathWolverine
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-24 22:27



Bookmark and Share


  Blumma.
Men hoppsan
detta var bra.

Mm :)
2007-10-22

  Just Emotions
när jag inte hittar några ord då applåderar jag!! APPLÅD TILL DIG!!
2007-09-19

    L.I.E
\"värmen log\"
Avslutet är perfekt.

Muy bien :D
2007-07-02

  "Silver" VIP
Här fångas verkligen en stämning. Tolfte våningen, solen mot pianot, pärlbandet i lådan - mycket välfångad detalj.

Jag tycker också om hur färgernas symbolik används: En röd tråd som splittras och sedan tar det blå över. Bilden förstärker detta o samspelet är tätt mellan bild o text.
2007-05-31

    Jess81
aahh..du är så grymt BRA, det finns inga ord att uttrycka det, gillar allt du skriver skarpt!! Fortsätt såhär!
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine