Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

Att leva ett liv
Att finnas en stund
Att se perspektiv
Att ta tillvara på var sekund

Att kämpa en strid
Att ha glädjen i sinnet
Att få finna frid
Att finnas kvar i minnet




Fri vers av Olivija
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-19 06:58



Bookmark and Share


  Elias N. Lockne
Riktigt rapp och sann! Gillar!
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Olivija
Olivija