Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är teamwork

Trohet tittade på Ärlighet och sa

du och jag för all tid

och det gäller även er två

sa Han ovh nickade

åt Nöd och Lust

jag kommer att följa er alla

till Evigheten och tillbaka

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-06 22:59



Bookmark and Share


  Hogstedt
Smart skrivet. :)
2017-12-02

  Gin83
Det här är så vackert och innerligt så jag trillar av soffan
Blev djupt berörd av denna och älskar hur mjuk och samtidigt hoppfull den känns för mig.
Vacker är rätt ord för denna!.
Bland det bästa jag har läst sen jag blev medlem här !
Bravo
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP