Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boxen

Vet precis hur jag är
vad jag klarar
allt jag inte kan
Jag har mig själv i en Box
fyrkantig och lätthanterlig

Vet precis vem du är
hur du är
vad du reagerar på
Jag har dig i en Box
fyrkantig och lätthanterlig

Vet precis vem Gud är
vad Gud kan
hur Gud uppenbarar sig
Jag har Gud i en Box
fyrkantig och lätthanterlig

Tills Boxen en dag försvinner
Vad händer nu? Vad är jag?
Klarar jag att inte
bygga nya Boxar
och kanske till och med
riva andras




Fri vers (Fri form) av petra_96
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-19 20:33



Bookmark and Share


  Stay Golden
God gave free will, left us on earth and all we know is to ''sk-apa''
2017-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Gud vill hantera oss. Det ska inte vara tvärtom.
Om den gud man har inte är större än att han får plats i en box är han ingenting att ha.
2017-06-19

    ej medlem längre
vi kan inte tvinga in en boll i en box
Vi tar det lugnt och oroar oss inte
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

petra_96
petra_96