Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla samhället i Dalen

Det lilla samhället i Dalen
som vilar i grönska
nära naturen

Det lilla samhället i Dalen
som tycks vila i slummer
livet går sakta

Det lilla samhället i Dalen
där jag har bott
som varit mitt hem

Det lilla samhället i Dalen
där järnvägen går förbi
som kan ta en därifrån

Det lilla samhället i Dalen
det är dags att ta farväl
och gå på ett tåg

Det lilla samhället i Dalen
försvinner i fjärran
snart syns det inte mer




Fri vers (Fri form) av petra_96
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-21 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petra_96
petra_96