Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när allt är sagt & gjort

Jag såg dig imorse
Så även ikväll
Sittandes för dig själv
I mitten av skolgården
Helt övergiven
Jag undrade om
Det var något fel på dig
Varför ville de inte ha dig?
Du såg ensam ut
Ändock älskvärd sådär 
En utsparkad enstöring
Väl-använd, säkerligen
Men uppenbarligen
Ej älskad något mer
Så varför brydde jag mig då?
Jag menar, du var bara en gammal
Brunaktig tvåsitsig skinnsoffa

Med massor av minnen
Att delge

- den som orkade lyssna

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-21 00:33



Bookmark and Share


  Let it go VIP
allt är ett, inget skiljer oss åt, en dag är vi alla där, gammal och brunaktig utan lyssnare... Bra skildrat!
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP