Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad midsommar

 

Glad midsommar

Ramlar in på smsen

Lyser på fb

Skrivs i tidningar

Pratas om på tv

Frågas om på jobbet

Önskas i trapphuset

 

Men  inbjudningar lyser med sin frånvaro

 

Glad midsommar

Varför skriver man det

Hur många är det

Ett hån för alla ensamna

Som känner sig ännu mer ensamna

De gör allt för att glömma

Svårt att vara glad för sig själv

För dem är det

En dag som alla andra

Det är bara alla andra

som påminner en att det inte ska vara det

 

Glad midsommar till alla...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-23 08:50



Bookmark and Share


  vad gör jag nu
Ja, precis så.
2017-06-23

    snöö
Som vid alla högtider blir det ännu svårare att vara ensam då man vet, eller i alla fall tror att alla andra har det bättre. Tänkvärd dikt.
2017-06-23

  Peter Stjerngrim VIP
Önskar dig en underbart fin Midsommar
förhoppningsvis med dina nära och kära!
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman