Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte minsta deja vú

 

 

de glider förbi,
främlingar, bekanta och fullständigt ointressanta människor

 

sitter på en filt, mitt i livet, med sommarängen
vissnande bredvid
andas lite sakta
ser rösterna passera

 

i ett ingenting kan allt vara
men också väldigt tomt

 

sommar, sommar
när tar du slut?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-23 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP