Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörk bonde i vår by

En bonde i vår by, en bonde i vår by.
Hej hopp tralalala, från honom vill man fly.

För bonden tog en fru, för bonden tog en fru.
Hej hopp tralalala, vad sker i världen nu?

Och frun hon tog ett barn, och frun hon tog ett barn,
Hej hopp tralalala, hon är ett brottsligt skarn

Och barnet tog en hund, och barnet tog en hund,
Hej hopp tralalala, och plågade en stund.

Och hunden tog en katt, och hunden tog en katt,
Hej hopp tralalala, och katten dog inatt

Och katten tog en mus, och katten tog en mus,
Hej hopp tralalala, och ruttnade med lus

Så musen fick ej ost, så musen fick ej ost,
Hej hopp tralalala, den åts upp av en prost

Och nu finns inget kvar, och nu finns inget kvar
Hej hopp tralalala, och fy så mörkt det var




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2017-06-23 16:44



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vuxenvarianten av denna visa
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP