Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelskt

 

 

som en blå
där det vita brinner

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-06-25 18:50



Bookmark and Share


  Jaseph
Ord med kraft.
2017-07-02

  Blåbäret
Himmelsk fyllnad. Gillar
2017-06-27

  Göran P Rödholm
Väldigt fin ordmejsling.
2017-06-27

  Per Rydberg
Ord av ro, att vila i!
2017-06-25

  J-M
Mycket fin. Kort men fyller mig som läsare med själ.
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP