Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikukalender

Nu är den färdig haikukalendern.
Den är en evighetskalender med
en haiku för varje dag = 366 haiku.
Evighetskalender innebär att den stämmer
alla år eftersom bara månad och datum
finns med men inte årtal, veckodag och helger.
Min idé är att den ska inspirera läsare att skriva själva.
Därför finns det rader varje dag för eget skrivande.
Haikukalendern är utgiven på Megamanus och finns
att beställa på förlaget, Bokus eller Adlibris.
Vill du ha en personlig hälsning så kan du beställa
kalendern av mig.
Gunnel




Övriga genrer av Gunnel Eriksson VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-26 06:31



Bookmark and Share


  Ann V Åhsberg VIP
Stort Grattis!

En helt underbar idé och bok.

Tack Gunnel!
2017-06-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stort Grattis! Vilken underbar ide!
2017-06-27

  limerick VIP
Grattis till dagens placering och till utgivningen!
2017-06-27

  Lena K Nilsson VIP
Grattis till utgivningen!
2017-06-27

  walborg
Grattis till denna lysande idé!
2017-06-26

  Anya VIP
Den är jättefin och så pedagogiskt upplagd. Den ligger bredvid mig på skrivbordet. Tack för en superfin kalender!
2017-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Stort Grattis, Gunnel, till utgivningen av din bok!
2017-06-26

  Njord
Finns på Adlibris, Bokus och andra nätbokhandlare. Man kan också betställa den i bokhandeln eller på ett bibliotek,
Gunnel har gjort en jättefina haiku och hennes dotter har tagit bilderna och foto på omslaget har Njord tagit!
Bra jobbat Gunnel!
2017-06-26

  RitaBrunner
Grattis till utgivning Gunnel! En superbra ide med evighetskalender och poesi! Ser framemot att hålla i en snart:)
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP