Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två år sedan jag skrev en haiku här


Haikuförsök

Talgoxar
letar frön på altanen
katten avvaktar

Höga snökanter
bara långa åkare
syns på isplanen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2024-01-22 12:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är detta ett exempel på Gunnel-seende?
2024-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbara haikus! Vilka bilder ! Din iakttagelseförmåga är splendid! Bravo!
2024-01-26

    ej medlem längre
Den andra är ju förtjusande fin. Betraktande blick på tillvarons humor. Ledig stil. Levande.
2024-01-25

    Tidsljus_Timelight
Om talgoxen varit oxe
om katten varit leopard
hade samma scen utspelat sig
varmare breddgrader.

Riktigt bra diktat.
2024-01-22

  Anya VIP
Så fantastiska bilder. De där långa åkarna är ju suveränt. Ser bilden så tydligt. Bravo!
2024-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Katter är rovdjur och blir aldrig något annat.
2024-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra båda två, var och en har en historia att berätta.
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP