Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberhaiku

Svansträck
flyger längs järnvägen
värme söderut




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-20 07:08



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra haiku som visar bilder på ett tydligt och poetiskt sätt.

2021-12-27

  Anya VIP
Snyggt hur du jobbar med assonans. Imponerande i din innehållsrika haiku. Hade missat denna....tur att jag såg den nu.
2021-12-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fint med svanarnas flykt! Levande haiku!
2021-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om svanarnas längtan efter ljus och värme.
Önskar att jag kunde göra detsamma.
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP