Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 28.1-22

Blåbärsris i vas
väntan på våren
snöfall i natt




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-28 08:37



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Mycket bra.
2022-11-14

  Anya VIP
Vi är många som väntar på våren. Så talande haiku. Du är en mästare på det.
2022-02-11

  Lena K Nilsson VIP
Ja, man får söka efter de små vårkornen. Såg nyss att snödropparna är på väg upp!
2022-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Väderleken rår vi inte på, men vi kan skapa vårkänslor inomhus.
Visst är det ljuvligt med blåbärsris i en vas.
2022-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar haiku! Fick lust att plocka in blåbärsris! Synd med snön!
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP