Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 14.1-22

Städade ut julen
plastgranen fällde barr
nytt rekord i år




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-14 10:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaaa! Vår plastgran, snart 30 år, fäller massor med barr.
tycker om humorn i din haiku.
2022-01-16

  Eva Langrath VIP
Ser det framför mig, detsamma hände här i år.
2022-01-15

  Cikoria Blå VIP
Det blev en rolig haiku av den granen.
2022-01-15

  RitaBrunner
Dags för en ny plastgran hör jag hahaha
2022-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Ser för min inre syn när du förvånat sopar upp plastbarren.
Svårslaget rekord så vitt jag förstår.
2022-01-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En rolig och aktuell haiku! Fint
2022-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP