Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glaskupan



Rör mig
i ett tillstånd
av instängdhet

Passerar verkligheten
utan engagemang

Vårens blommor
Trädens blad
Regnet

Allt blir en chimär




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-05-25 16:51



Bookmark and Share


  Araminta
glömde plussa;)
2006-05-25

  Araminta
ruskigt övertygande och skicklig
skildring av plågsamt tillstånd.
det avhuggna språket fångar
och förmedlar uppgivenheten väl,
de näst sista raderna gör nästan
ont att läsa, tyngden och tröttheten
blir smått för mycket här,
och så slutet...helt glasklart!!

men en samtidigt tjusande
poetiskt
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP