Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIDSFURSTENS RIKE

frid kommer bara från Dig

som med Ditt blod köpte mig

frid är vad världen vill ha

frid får man när man sagt ja

all gammal bråte är slängd

dörren till synden är stängd

oordning strider mot frid

vem får ditt liv och din tid?

 

 

alla ingen vinst, inget kap

är som mitt medborgarskap

världsrikets glans, den förgår

endast Ditt Rike består

tack att Du lyfte mig ur

djävulens dödsdiktatur!

inget nytt träldomsok ska

frigjorda axlar nu ha

 

 

LARZ GUSTAFSSON 170630-170701




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 392 gånger
Publicerad 2017-07-01 13:51



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Viktig fråga ... vem får en liv och ens tid ?
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP