Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROCKMUSIK ÄR EN STYGGELSE!

det är skrivet i granit

med diamantstift

det är omgärdat av Andens pansarmur

det är skrivet med Guds finger

och i eldskrift:

"ROCKMUSIK ÄR INTE GUDSRIKETS KULTUR!"

 

LARZ GUSTAFSSON 170701




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2017-07-01 13:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, verkligen... ett elände är det!
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP