Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HARPORS BULLER

harpornas buller

och åsiktsförbud

vissa vill sitta

till doms över Gud

det är ett signum

på djävulens gift

detta beskrivs i

den Heliga Skrift

när jag tar avstånd

blir djävulen vred

satans musik

sysslar jag inte med

och drabbas därför

av hans raseri

det är det värt

för nu är jag helt fri!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/7 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 397 gånger
Publicerad 2017-07-01 14:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Frihet att uttrycka sig är viktigt
2017-07-01

    ej medlem längre
Bra! Frihet är det mest värdefulla man har!
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP