Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte riktigt i vilken ordning jag ska ha stroferna. Strof 2 & 3 har bytat plats en gång nu.


Små droppar av blod

Små droppar av blod
Rinner längs väggen
Lämnar efter sig
Tunna ränder

Små droppar av sorg
Drivet av mig
Ger din själ
Svart färg

Små droppar av blod
Upprivet av hat
Träffar dina läppar
Ger smak

Små droppar av blod
Lämnar din hud
För sin färd
Mot golvet

Små droppar av ensamhet
Träffar dig ibland
Då glömmer du
Allt som fanns




Fri vers av GrönDemon
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-05-25 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GrönDemon
GrönDemon

Mina favoriter
Tonårskärlek