Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRYCKET HÅRDNAR

svängrummet reduceras

väggarna kryper inpå

för den som vill bevaras

finns bara en väg att gå

radien minimeras

snart finns det ingenting kvar

skaran ska reduceras

innan vi lättar och far

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/7 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2017-07-06 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP