Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Megahertz



Orden strömmar
ur ett magnetiskt centrum

Fyller oss till bredden
med tankar
om det explosiva varat

Vår marionettillvaro
är en röst
i det tilltänkta mörkret

Vilka är vi?




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-05-25 20:33



Bookmark and Share


  Araminta
gillar den här. kan inte säga riktigt varför,
vet inte ens om den är särskilt logiskt
stringent men jädrigt suggestiv
och laddad iaf!
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP