Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord... inget mer än bara ord...


Nytänkande VI

(psst!)
det är jag här borta i buskarna

SE MIG FÖR FAN!

jag hoppas att du inte misstycker
att jag lånade din spade
men hur i helvete hade du tänkt att jag skulle kunna
gräva en 60x190x120 grop med mina bara händer!?

jag gräver min grav
mitt skyttevärn
och min jordfästningsceremoni avskärmas
av sandsäckar intill
avgrunden
jag vill ha en måltavla ristad på min gravsten
jag vill begravas som en tempelriddare
iklädd full rustning
och med en vilande k-pist på mitt bröst

jag kunde lika gärna skrika \"JIHAD!\"
för jag har inga politiska åsikter nu
det handlar bara om
uppmärksamhet

SE MIG!

Se mig för fan!




Fri vers av BaraOrd
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-05-25 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd