Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord...


Bara Ord XLVI

jag får en
odefinierbar skymt av helvetet i dina ögon
och det blir liksom
den heta blicken
som vägrar släppa taget om mig
du har mig i ett strypgrepp
dina händer bränner

rama in din ryggtavla
måla över med ett
landskapsmotiv
en avbruten solnedgång
med flaggan på halvstång




Fri vers av BaraOrd
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-05-25 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd