Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns det en gemensam själ? tillhör vi? oss?


som en regnig sommar

 

 

 

och de ligger

en och en på asfalten, droppar

 

av liv som flyter samman

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 653 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2017-07-10 15:14



Bookmark and Share


  McLashlan
Den här gillar jag som bara den. med några få väl valda rader av byggstenar kungör du livet och existensen i ett vackert sammanflätat sammanhang. Finfin poesi!
2017-07-11

  RitaBrunner
Ett djupt budskap i få ord!
2017-07-11

  Per Rydberg
Njutbar och sparsmakad!
2017-07-11

  Eva Langrath VIP
Fin text med stort djup.
2017-07-11
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP