Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belöna dig själv med ett leende

Belöna dig själv leende ..
Tog upp en sten från marken.
Intuitionen styr hjärnan och tanken, kan ej kontrollera den.
Leker med den mellan fingrarna, tyngd med livets bagage
Hm ! Jag ser något i denna båge , en livsfas.
Men se!
Där finns också svarta fläckar av sorg i livet då jag föll till marken .
Wow , ser även det grå , stormen som skapade oro och förstörde harmonin.
Ser även vit fläckar , vackra minnen ,
som tar fram mitt leende.
Får styrka och kastar stenen i sjön , plums, som orsakar ringar.
Ringar av skeden i livet , som inte går att ångra för något levande .
För vattnet smälter inte stenen.
Stenen blir kvar med livets skeden,
Och på denna sidan av sjön, belönar jag mig själv med leende// Sh.B




Fri vers (Fri form) av Shkipe Oseku
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-11 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shkipe Oseku