Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuets bär


Tänkt och känt mycket kring frågan

Vilket är det godaste bäret?

Jo, nuets bär.

Svaret kom först nyligen men då med stor styrka och pregnans.
Det godaste bäret är det som äts i nu,
om bäret är ett av:
Hallon
Jordgubb
Blåbär
Smultron
Hjortron
eller
Björnbär




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-12 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP