Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEDRÖVELSEN

det är genom bedrövelser

en pilgrim måste gå

men är den mötte mig var den

så plågsam att förstå

en myckenhet av lidande

är lärjungarnas lott

så mycket har förämrats

i och med att tiden gått

så mycket av besvikelse

som enbart bryter ner

och handlar det om svek

känns sorgen tyngre, hård och mer

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/7 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2017-07-14 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP