Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN KALL UNDERSTRÖM

en kall underström

sveper fram i vår tid

den djupfryser kämpar

som varit i strid

en kall underström

tårar faller som bly

det är ingen dröm

och man kan inte fly

 

 

en kall underström

kylan fryser din ros

Gud smälter det frusna

men man rymmer sin kos

man vill inte tina

det betingar ett pris

man väljer att dväljas

i sitt isparadis

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/7 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2017-07-14 13:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärd text
Gud smälter det frusna
människor väljer
om han får eller inte
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP