Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna kvar

stanna 

stanna kvar

jag ser dig vända in i ljuset

Snälla, vem ska prata med mig nu

vem skall se mitt ljus

vem skall följa mig nu

nu när du inte är här

stanna

stanna kvar

Varför en ton i måskri av mig med dig

en lycka av allt jag varit med dig

med dig var jag allt jag var bäst på

med dig dig dig, du var lyckan min

stanna

stanna kvar

Dör du, hur får jag liv att leva nu

hur blir världen luft utan det som är du

hur får dagen sol 

med dig är jag allt

för dig bygger jag mig och alla broar vi är

stanna

stanna kvar

Mjuk när jag gråter nu tömmer jag en flod

jag tror du vet att stormen är min

nu har du frid

nu har jag sång

...en sång om alla dom.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 656 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-23 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP