Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKA MAN STJÄLA SKA MAN STJÄLA ETT HELT LAND

Medan den plutokratiska korruptionen smutsar ner rättssäkerheten för medborgarna i rättssystemet som upprätthålls av ekonomiska skäl och inte av moraliska,humanistiska och demokratiska värderingar,är 1:a artikeln i Europakonventionen lika värdelös som att alla skulle vara lika mycket värda.

Allt är redan rövat och skövlat på jorden av förfäderna,men snattar en fattipensionär en kaviartub,blir det åtal,dom och strafföreläggande och om du utrotar ett lands urinvånare samt utropar landet som ditt går du fri och kallas erövrare och upptäcktsresande.

*

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-15 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP